Pazar, Eylül 18, 2005

hatipoglu-blog hakkında

Ziyaret etmiş olduğunuz bu blog bilişim teknolojileri konulu güncel gelişmeleri, çalışmalarımı ve sorunlarımı paylaştığım kişisel bir sitedir. Site içeriği benzer bazı blog'lardan farklı olarak tümüyle orjinaldir ve bana aittir.

Kurucuları arasında bulunduğum MaxOC, eskiden haber editörü olduğum PC Labs ve son olarak hatipoglu haber'de yaşadığım "habercilik" deneyimi her defasında mesleki yoğunluklarım nedeniyle son buldu. Başarılı olduğunu düşündüğüm ancak süreklilik sağlayamadığım bu üç ayrı "habercilik" denemesinden sonra iddialı çalışmalar içerisinde bulunmamaya karar verdim. Bu blog içeriğinin büyük bölümü bizzat yazdığım güncel haberlerden oluşmakla birlikte "düzenli güncel habercilik" iddiası taşımamaktadır. Buna rağmen pek çok donanım sitesinden daha güncel ve daha zengin içeriğe sahiptir.

Anasayfada en fazla 5 yazı yayınlanmakta, son girilen 10 yazının başlığı ise sağda "SON 10 BAŞLIK" bölümünde sıralanmaktadır. Daha eski yazılara "ARŞİV" bölümündeki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Sayfayı ziyaret etmeden RSS okuyucularla içerikteki güncellemelerden haberdar olmak isterseniz sayfanın en altında yer alan "RSS" bağlantısı işinize yarayacaktır.

Yazıların altında yer alan "yorum" bağlantısını kullanarak isminizi belirterek ya da belirtmeden yorum yazabilirsiniz. Ancak yorum ile ilgili işleyiş "blogger" sitesi içerisinde yer aldığından bu bölümü Türkçeleştirme şansım olmadı. Yorum yazdığınız pencerenin altında sizden istenecek olana kelime doğrulama ise spam mesajlarının engellenmesi içindir.

Sayfanın en altında yer alan "Makaleler" bağlantısı ile ulaşılan bölümde ise inceleme, çeviri ya da rehber niteliğinde kendime ait çalışmalarımın listelenmektedir. Bu sayfa eklenen içerikle birlikte sürekli güncellenecektir.

Faydalı olması dileğiyle...

Hasan YİĞİT

1 Yorum:

Anonymous Adsız said...

Merhabalar,

Farklı kullanıcıların ilgisini çekeceğini umduğum alanınıza sitemden link veriyorum eğer müsade edersinz. Banner olarak avatarınızı kullanıyorum. Kolay gelsin.

www.bbasaran.net

12 Ocak, 2006 14:40  

Yorum Gönder

<< Ana Sayfa